Evenimente Corporate

GESTIONAREA INVITATIILOR

LOCATIE OUTDOOR & INDOOR

SERVICII CONEXE: FOTO & VIDEO, TRANSPORT

Petrecerile corporate trebuie sa iasa perfect, fara greseala acestea pot influenta imaginea pe care si-o creeaza invitatii despre dumneavoastra, iar la un astfel de eveniment, persoanele prezente pot fi viitori parteneri de afaceri.

Pentru a va putea pastra reputatia si pentru a va putea face remarcat, astfel incat sa impresionati persoanele pe care le doriti ca parteneri de afaceri, trebuie sa alegeti un local ideal, unde servirea sa fie de exceptie si sa va asigurati ca toata lumea este satisfacuta.

Meadows iti ofera cele mai bune servicii pentru a organiza un eveniment corporate de exceptie. Acest restaurant uimitor iti pune la dispozitie saloane uimitoare si o terasa unde iti poti organiza un eveniment uimitor.

Suna la cel mai uimitor restaurant si fa o rezervare. Personalul calificat si dedicat se va ocupa de toata organizarea evenimentului si se va asigura ca dumneavoastra si invitatii va veti simti exceptional si ca veti avea parte de cea mai buna servire.

Parcul Herastrau este alegerea cea mai buna pentru a organiza un eveniment important pentru ca ofera o atmosfera uimitoare, intima si relaxanta.

Meadows dispune de un numar mare de locuri pentru a nu va face griji ca nu veti avea loc, va sunt puse la dispozitie 100 de locuri in salon si alte 100 de locuri pe terasa uimitoare.

Terasa este un spatiu excelent pentru organizarea petrecerilor corporatiste, oferindu-va ocazia sa va bucurati de natura.

Natura este ideala pentru limpezirea mintii si de aceea, daca doriti sa impresionati o persoana, alegerea localului din cel mai frumos parc din Bucuresti este o idee extraordinara.

Meniurile pregatite de bucatari profesionisti si servirea ca la carte vor impresiona in mod sigur invitatii, iar preturile sunt atragatoare. Avantajul oferit de Meadows consta in faptul ca meniurile pot fi adaptate preferintelor clientilor, fiind potrivite pentru oricine.

Suntem la un telefon distanta daca ai nevoie de

informatii, oferte si rezervari pentru petreceri corporate