Salon interior

Alege Meadows dintre restaurantele din Bucuresti Sector 1

Bucurestiul este plin de localuri si restaurante cochete, cu design unic, primitoare si agreabile, in care iti poti petrece serile racoroase de vara, într-o atmosfera deosebită.

Nordul orasului, acolo unde este zona verde a parcului Herastrau, se remarca prin varietatea meniului o serie de restaurante in Bucuresti, sectorul 1.

Fie ca e vorba de restaurante sofisticate ce propun specialitati gastronomice internationale sau mici terase insirate la umbra pe malul lacului, perimetrul sectorului 1 este bogat in localuri, baruri, terase si restaurante.

O plimbare prin cartierele din Nord te va convinge sa alegi restaurantul Meadows pentru un loc unde sa poti servi pranzul sau cina, sa asculti muzica si sa te bucuri de selectia de bauturi alese si mancare delicioasa.

Capacit. 100 locuri

Echipa prietenoasa

Servire prompta

Restaurantul Meadows este amplasat chiar la intrarea in Parcul Herastrau (actualmente Parcul Regelui Mihai I), intr-un decor natural care inspira prospetime si racoare.

O arhitectura deosebita ce te indeamna sa ii treci pragul, iar gazdele sunt primitoare. Acest restaurant este deja cunoscut de bucuresteni pentru servirea ireprosabila si orientarea preponderenta catre client. Recenziile noastre ne descriu cel mai bine

Este o placere sa fii tratat cu amabilitate si sa te simți de fiecare data intr-o atmosfera relaxanta. Verdeața pomilor și vecinatatea lacului Herastrau fac din terasa Meadows un loc unde vei fi tentat să revii.

Specialitatile gastronomice sunt variate, de la supe, ciorbe si antreuri, la feluri de mancare cu carne, legume, realizate dupa retete verificate, pe gustul clienților.

Indiferent ca preferi produse clasice de gastronomie sau retetele originale, reinventate de catre bucatarii restaurantului Meadows, aici gasesti cu siguranta ceea ce-ti place.

Bauturile fine completeaza atmosfera. Puteti alege dintr-o selectie inspirata de vinuri de colectie, șampanie, cognac sau brandy, ori poate cocktailuri celebre si rafinate. Deserturile selectionate cu drag vor completa o masa delicioasa, pentru intreaga familie.

Daca aveti un eveniment de celebrat, Restaurantul Meadows va ofera saloanele sale superbe pentru o petrecere deosebita, de neuitat. Cele mai reușite petreceri de nunta sau botezuri au loc la Meadows. Atmosfera vesela si cadrul natural superb aproape de lacul Herastrau vor face deliciul musafirilor. Mancarea aleasa, servirea fara cusur vor face din petrecere ta, un eveniment memorabil.

Meadows - preparate delicioase intr-o atmosfera perfecta

Numeroase feluri de mancare cu specific international

Mic dejun, brunch, pranz si cina

Informatii si Rezervari