Restaurante Bucuresti Sector 1

Bucureștiul este plin de localuri și restaurante cochete, cu design unic, primitoare și agreabile, în care îți poți petrece serile răcoroase de vara, într-o atmosfera deosebită. Nordul orașului, acolo unde este zona verde a parcului Herăstrău, se remarcă prin varietatea de restaurante sector 1 București.
Fie că e vorba de restaurante sofisticate ce propun specialități gastronomice internaționale sau mici terase înșirate la umbră pe malul lacului, perimetrul sectorului 1 este bogat în localuri, baruri, terase și restaurante. O plimbare prin cartierele din Nord te va convinge să alegi un loc unde să servești prânzul sau cina, să asculți muzică și să te bucuri de selecția de băuturi alese și mâncare delicioasă.

Restaurantul Meadows este amplasat chiar pe malul lacului, într-un decor natural care inspiră prospețime și răcoare. O arhitectură deosebită te îndeamnă să îi treci pragul, iar gazdele sunt primitoare. Acest restaurant este deja cunoscut de bucureșteni pentru servirea ireproșabilă și orientarea preponderență către client. Este o plăcere să fii tratat cu amabilitate și să te simți de fiecare dată într-o atmosfera  relaxantă. Verdeața pomilor și vecinatatea lacului Herăstrău fac din terasa Meadows un loc unde vei fi tentat să revii.
Specialitățile gastronomice sunt variate, de la supe, ciorbe și antreuri, la feluri de mâncare cu carne, legume, realizate după rețete verificate, pe gustul clienților. Indiferent că preferați produse clasice de gastronomie sau rețele originale, reinventate de către bucătarii restaurantului Meadows, aici gășiți cu siguranță ceea ce va place. Băuturile fine completează atmosfera. Puteți alege dintr-o selecție inspirată de vinuri de colecție, șampanie, cognac sau brandy, ori poate cocktailuri celebre și rafinate.
Deserturile selecționate cu drag vor completă o masă delicioasă, pentru întreagă familie. Dacă aveți un eveniment de celebrat, Restaurantul Meadows va oferă saloanele sale superbe pentru o petrecere deosebită, de neuitat. Indiferent de stil și de gustul dumneavoastră, aici puteți alege preparatele preferate iar atmosfera veselă este asigurată pentru a va oferi o seară deosebită.
Cele mai reușite petreceri de nuntă sau botezuri au loc la Meadows. Atmosfera însuflețită și cadrul natural superb aproape de lacul Herăstrău vor face deliciul musafirilor. Mâncarea aleasă, servirea fără cusur vor face dintr- o petrecere simplă, un eveniment memorabil.

Meadows fine dining with a warm welcome

Numeroase feluri de mancare cu specific international

Mic dejun, brunch, pranz si cina